• Bendranoriai.lt Parduotuvė
  • Valiuta:

Kids Collison Electric Shock Toy Education Electric Touch Labirinto žaidimų vakarėlis Juokingi žaidimai Mokslo eksperimentas Žaislai vaikams Dovanos

  • rekomenduojamas amžius - 3-6y, 6-12y, 14+y
  • Prekės ženklas - MOONBIFFY
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Remiantis 0 Reitingai
€4.20 €8.42

Savybės: 1. Klasikinis įgūdžių žaidimas, jums reikia tvirtos rankos, nelieskite laido, kitaip skleisite garsą! Žaidimas yra paprastas, rankena neliečia laido, o žaidimas yra neribotas, kol jis eina sklandžiai. 2. Saugus ir patikimas, maitinamas mygtukų baterija, nekenkia žmogaus organizmui. Dydis yra apie 17 * 5 * 13 cm / 6.69 * 1.97 * 5.12 colio. Rekomenduojama vyresniems nei 3 metų vaikams.

3. Rankų-akių koordinacija ir smulkus judėjimas, lavinti didelius ir mažus raumenis, stiprinti smegenų gebėjimą valdyti ranką, stabilizuoti gebėjimą ir mankštinti rankų lankstumą. 4. Koncentracijos gebėjimas pratina valios jėgą, kantrybę ir koncentracijos lavinimą, stiprina vaikų gebėjimą pašalinti trukdžius ir įveikti vidinį nerimą.Stiprinti gebėjimą atsispirti stresui, patirti įtampą, ugdyti gerą požiūrį ir ramų mąstymą stresinėje ir stresinėje aplinkoje.

5. Labai tinka šeimos susibūrimams, baro vakarėlių žaislams, suaugusių vaikų žaislams.

Specifikacija: Spalva: mėlyna, oranžinė

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 17 * 5 * 13 cm / 6,69 * 1,97 * 5,12 colio

Pakuočių sąrašas:

Elektrinis bump labirinto žaislas*1

Vidutinis Reitingai

Vidutinis Įvertinimas Žvaigždutėmis: 0 Iš 5

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Reitingai: